Trouwen in het Groen

Het Koetshuis is door de gemeente Putten aangewezen als officiële trouwlocatie.

De opstelling van de ruimte kan door u worden bepaald. Ook welke ambtenaar de huwelijksplechtigheid verzorgt. De gemeente Putten heeft diverse ambtenaren in dienst, maar u kunt ook een ambtenaar uit uw eigen gemeente meenemen. Een trouwceremonie op Schovenhorst kost 400 euro. Dit bedrag is exclusief de kosten van de gemeente (ambtenaar burgerlijke stand, bode, akte).

Uiteraard hoeft u het niet te laten bij alleen de ceremonie. Ontvangst met koffie en na afloop toasten met champagne en petits fours of bruidstaart hoort er natuurlijk bij en kunnen we voor u verzorgen. Maar een lunch, high-tea, barbecue, koud en warm buffet of driegangendiner behoren ook tot de mogelijkheden.
Veel van onze bruidsparen kiezen ervoor om voor de daggasten alles van ceremonie tot en met diner in het Koetshuis te organiseren. Voor de receptie en het feest steekt dan het hele gezelschap over naar de Hop-eest. Van romantische ceremonie tot uitzwaaien van het bruidspaar en alles daartussen: het kan allemaal op landgoed Schovenhorst.

Informatie locatieverhuur:
mail: info@Hop-eest.nl
tel.nr. 0341-265654


Informatie Plattegrond
Delen
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter


Vriend van Schovenhorst
Vriend of Sponsor krijgen korting op (culturele) activiteiten.  (lees verder)