Toegang Landgoed

Het landgoed is tussen zonsopgang en zonsondergang vrij toegankelijk.

Vanaf 2 oktober tot en met 22 december vinden er werkzaamheden plaats tussen de Bosrand en Voorhuizerstraat. Landgoed Schovenhorst is gewoon bereikbaar (zie ook voor meer informatie wegwerkzaamheden.nl)

De bostoren is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.15 uur. 

Toegangskaartjes voor de Bostoren kosten 4 euro voor volwassenen en kinderen. Voor groepen zijn er kortingsmogelijkheden. Voor groepsbezoek kunt u contact opnemen met het landgoed. (Doe dit tijdig. De kaartjes moeten u per post opgestuurd worden. Dat vraagt enige doorlooptijd).

Honden zijn welkom maar dienen aangelijnd te zijn.

 Naast het museum is een parkeerplaats voor mindervaliden. Lees meer over parkeren op Landgoed Schovenhorst. 

Landgoed Schovenhorst
Garderenseweg 93
3881 GK  PUTTEN
Tel. 0341 351207
Fax. 0341 362468
info@schovenhorst.nl

Schovenhorst ligt aan de weg van Garderen naar Putten. Komend uit Putten richting Garderen vindt u op circa 700 meter na de rotonde aan uw linkerhand het parkeerterrein van het landgoed.
Komend uit Garderen rijdt u voorbij de school ‘Schovenhorst' en Scouting KonTiki. Na circa 700 meter vindt u aan uw rechterhand het parkeerterrein van het landgoed. Putten heeft een NS Station. Bus 107 vertrekt vanaf NS Station Putten richting Barneveld en stopt voor de ingang van het landgoed. Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem waarbij u de noorderbreedte en de oosterlengte kunt intoetsen kunt u ons vinden via N 52° 14.997 en E 5° 37.927.