Kinderfeestje

Het Geheim van Schovenhorst
Op Schovenhorst is een geheim te ontdekken! Tijdens de fotospeurtocht ga je in een tijdmachine en wordt je teruggezet in de tijd, terug naar het jaar 1850! Waarvoor diende de waterput in de oude kwekerij! Waar werd het koetshuis vroeger voor gebruikt en wat is er nu te beleven? Neem je opa/oma of je ouders mee en doe de fotospeurtocht en ontdek wat het 'Geheim van Schovenhorst' is!

Het Geheim van Schovenhorst is een fotospeurtocht over het landgoed voor kinderen van 6 tot 11 jaar. De tijdsduur van de fotospeurtocht is ongeveer 1½ uur. Met één rugzak kunnen 3 tot 5 kinderen en één ouder op pad. De kosten zijn € 5,00  per kind incl. een kleine verrassing.

Na de tocht kan de Bostoren beklommen worden en nog gespeeld in het speelbos. De kosten voor de bostoren zijn € 2,00 per kind en voor de  begeleiders € 4,00 p.p.

Een kinderfeestje kan alleen op aanvraag. In de wintermaanden zijn kinderfeestjes alleen in het weekend mogelijk. U kunt dit aan vragen op telefoonnummer  0341 - 351 207 of via info@schovenhorst.nl.  

Voor het kinderfeestje gelden de volgende voorwaarden:

  • Alléén onder begeleiding van volwassenen.
  • Betreden Speelbos op eigen risico.Foto's!
Delen
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter


Vriend van Schovenhorst
Vriend of Sponsor krijgen korting op (culturele) activiteiten.  (lees verder)