Drie sferen

Op landgoed Schovenhorst zijn drie gebouwen voor activiteiten te huur: het Koetshuis, de Werkstee en de Hop-eest. Elk gebouw is zeer karakteristiek en heeft een heel eigen sfeer.

Het romantische Koetshuis ademt de sfeer van vroeger.Foto’s van vier generaties eigenaren hangen aan de wand. In de zomer luistert u op het idyllische terras naar de vogels. In de winter snort de houtkachel. Het is een prachtige stijlvolle locatie voor vergaderingen, familiefeestjes en trouwceremonies.

De Werkstee is een Veluwse schuur die aan alle kanten is omringd door bos en buitenlucht. In de zomer kunt u buiten op het terras zitten, of in de winter bij de open haard met familie, vrienden, de vereniging of het bedrijf. De Werkstee is geschikt voor feestjes, vergaderingen, cursussen en workshops.

Het gloednieuwe paviljoen de Hop-eest is van alle moderne gemakken voorzien. Het is geschikt voor zowel een groot (trouw)feest als voor allerhande bedrijfsbijeenkomsten. Ferry en Moniek die de Hop-eest uitbaten leggen u graag in de watten.

Onze spectaculaire extra

Beleef vanuit de Bostoren het omliggende bos en kijk tot Amersfoort en de polder. Ook in de toren is van alles te zien en te doen. Er is een verdieping met nestkasten, een ijzingwekkend klimnet, een minitheater en een bomentuin op 40 meter hoogte.

Voor alles hebben wij een plek

Landgoed Schovenhorst is een prachtige locatie voor alle denkbare activiteiten en (groeps)arrangementen: verjaardagen, trouwfeesten, familiedagen, kinderfeestjes, schoolreisjes, vergaderingen, trainingen, teambuilding, workshops, personeelsuitjes, heisessies en studiedagen.

Uiteraard kunt u uw bijeenkomst uitbreiden met een rondleiding, een beklimming van de toren of een kinderactiviteit.

In overleg met u stellen we graag een arrangement samen.


Informatie Plattegrond
Koetshuis

In het Koetshuis heerst de sfeer van vroeger en treft u de voorzieningen van nu aan. ...(lees verder)

De Werkstee

De Werkstee wordt omringd door bos en buitenlucht. ...(lees verder)

De Hop-eest

De Hop-eest - het horecapaviljoen, uitgebaat door Ferry en Moniek  - ligt in de oude kwekerij van het landgoed. ...(lees verder)