De Bostoren

Landgoed Schovenhorst heeft een bijzondere belevenis te bieden: de Bostoren met bovenop de 40 meter hoge top een bomentuin!

De beklimming van de toren is een avontuur op zich door het steeds veranderende perspectief, een galerij met nestkasten en een spectaculair vrijhangende klimkooi voor durfals. Eenmaal op de top van dit architectonische hoogstandje is de beloning een prachtig uitzicht over de Veluwe, een enkele hoogvlieger en een unieke blik op de kroon van het bos. Beklim de 235 treden en bekijk het met eigen ogen!

De Bostoren is 365 dagen per jaar tussen 10.00 en 17.00 open. Onderaan de Bostoren treft u een kaartjesautomaat waar u met uw pinpas kaartjes kunt kopen. De Bostoren sluit automatisch.

Toegangskaartjes voor de Bostoren kosten 4 euro voor volwassenen en kinderen. Voor groepen zijn er kortingsmogelijkheden. Voor groepsbezoek kunt u contact opnemen met het landgoed. (Doe dit tijdig. De kaartjes moeten u per post opgestuurd worden. Dat vraagt enige doorlooptijd).

Landgoed Schovenhorst is van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk. De Hop-eest en de Bostoren zijn de weekenden geopend. Tijdens de Kerstdagen en van 29 december tot en met 2 januari zijn de Hop-eest en Bostoren gesloten.

Plattegrond

Foto's!

Video