Theater Stroud

9 december

Opera, is dat niet een beetje saai? Wij denken van niet. En dat laten we graag zien en horen in een licht klassiek, maar vooral eigenzinnig concert. Waar gaan ze eigenlijk over, die liederen van Schubert, die aria’s van Mozart? Waar zitten we naar te luisteren? Dat gaan we u deze avond vertellen met geweldige muziek, bekende en minder bekende melodieën en zeker weten ook humor! Van lied naar opera en van operette naar cabaret. Van poëtisch naar volks en van ontroerend naar komisch. Iedereen is welkom en we gaan er een mooie avond van maken met elkaar!

Het gezelschap van Trio Particolare bestaat uit:

Pianist Frans van Tuijl. Was betrokken bij TV-programma’s als Mattheus Masterclass en Messiah Masterclass. Hij speelde ook bij de Nationale Reisopera.

Sopraan Selma Harkink. Een internationaal zeer gewaardeerd zangeres. Twee maal was zij prijswinnaar in het concours van “Stichting Jong muziektalent Nederland”.

Bas-bariton en verteller Peter Lusse. Bekend als acteur in de TV-serie Vrienden voor het Leven, maar inmiddels ook zanger! Peter zal op zijn eigenwijze wijze vertellen waar de liederen over gaan en wat er zo mooi of grappig aan is.

Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Het Koetshuis

Voor meer informatie zie ook www.theaterstroud.nl


Informatie

Delen
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter


Vriend van Schovenhorst
Vriend of Sponsor krijgen korting op (culturele) activiteiten.  (lees verder)