Comedy of Errors

Engelse theatergroep Illyria treedt op met een stuk van Shakespeare: Comedy of Errors

The Comedy of Errors is waarschijnlijk een van de meest toegankelijke van de komedies van Shakespeare. Waarom? Omdat we lachten - lang en luid.

Shakespeare’s Comedy of Errors is een van de eerste door Shakespeare geschreven comedies (rond 1594). Het is een absolute publiekslieveling vanwege de hilarische situaties die ontstaan als een tweeling, die vanaf de geboorte gescheiden zijn, zonder het zelf te weten, herenigd wordt.

 Dit veroorzaakt  misverstand op misverstand waardoor alles uit de hand lijkt te lopen. Niemand weet meer wie waar voor staat een politieagent, de goudsmid,  een vertraagde koopman en een knettergekke duivelsuitdrijver raken het spoor bijster. Zal alles ooit weer normaal worden? En om het helemaal bont te maken is deze Shakespeare voorstelling verplaatst naar de stad Ephesus in … Mexico. Dus speelt in de voorstelling onze eigen 5-koppige Mariachi band in poncho én met sombreros. Ay Caramba! 

De voorstelling wordt in het Engels gespeeld door het Britse openluchttheatergezelschap Illyria. De ervaring heeft geleerd dat Engelstaligen noch Nederlanders alles kunnen volgen en mitsdien genoodzaakt zijn het te ondergaan om vervolgens rollend van het lachen de avond door te brengen en … uiteindelijk het helemaal begrepen te hebben! 

Aanvang show: 19.30

Duur 2 uur en 20 minuten incl pauze

  • VOORSTELLING GAAT DOOR ONGEACHT DE WEERSOMSTANDIGHEDEN 
  • TERREIN OPEN v.a. 18 UUR VOOR PICK NICKEN 
  • NEEM EEN STOEL MEE (ook te huur ter plekke € 1) -
  • ZORG VOOR WARME KLEDING, naarmate de avond vordert wordt het kouder.
  • Er is koffie en thee bar aanwezig

Tickets kunnen besteld worden via ticketshop.


Informatie Plattegrond

Delen
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter


Vriend van Schovenhorst
Vriend of Sponsor krijgen korting op (culturele) activiteiten en locatiehuur van de Werkstee en het Koetshuis.  (lees verder)